– Pakettijakeluratkaisut | Parcel Delivery –

– Pikalähetykset | Express Service –

– Logistiikka | Logistics –

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnkuriiri Oy
Runkotie 19
60100 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 2841846-8
Puh: 02 0741 5300

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnkuriiri Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Täyden palvelun lähetti- ja kuljetuspalvelut Seinäjoelta ja Kokkolasta käsin

Olemme lähetti-, kuriiri-, kuljetus- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut yritys

Tavarakuriiri O. Nuottajärvi Oy on toiminut lähetti- ja kuljetuspalvelujen parissa jo 1980-luvun alusta lähtien. 1.7.2017 sulauduimme Tmi Antti Valkosen kanssa Finnkuriiri Oy:ksi. Tänä päivänä tarjoamme Seinäjoelta, Kokkolasta ja Tampereelta käsin koko Suomen alueelle tilauksesta riippuen täyden palvelun lähetti- ja kuljetuspalvelut. Valtaosan asiakkaistamme muodostavat pk-yritykset. Myös johtavat kaupan ja teollisuuden yritykset luottavat toimintaamme, samoin yksityiset kotitaloudet. Räätälöimme parhaat jakelukanavat ja toimitusketjut kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Ota yhteyttä, niin laitetaan yrityksesi kuljetusasiat kuntoon! 

Tutustu palveluihimme

Lisäpalvelujamme ovat mm.

  • Porraskiipijä painaville lähetyksille
  • Asennuspalvelut
  • Tuotepalautukset
  • Sisälähettipalvelut

Sopiva kalusto kaikkiin kuljetuksiin

Kuljetuspalvelut toteutetaan lähetti- ja jakelukuorma-autoilla, joista löytyy oikean kokoinen kalusto kaikkiin asiakkaidemme kuljetuksiin. Huolella valitut kumppanimme takaavat laadun ja täydentävät toimintaamme mainiosti, niin Suomessa kuin ulkomailla.Lähetti- ja kuljetuspalvelut tuotetaan sovittuja aikatauluja ja muita yhteisen sopimuksen tekijöitä tarkoin silmällä pitäen. Kuljetuksissa noudatetaan yleisiä LOGTERMSin kuljetus- ja logistiikkapalveluehtoja.

Pyydä tarjous lähetti- tai kuljetuspalvelusta!

Suunnittelemme ja toteutamme kuljetuspalvelut vuosien tuomalla kokemuksella. Näin kuljetus pääsee turvallisesti perille siten kuin pitääkin. Tavarakuriirin toimisto ja terminaali sijaitsevat Seinäjoella, josta teemme kuljetuksia Etelä-Pohjanmaan ja koko Suomen alueelle.

Pyydä tarjous »