Operoimme kuljetuspalveluja Seinäjoen seudulla

Kuljetuspalvelut räätälöidään sopimuksen / tilauksen mukaan

Finnkuriirin kuljetuspalvelu on sopimus- / tilausluonteinen. Kuljetuksissa käytetään erikokoisia paketti- ja jakelukuorma-autoja asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä työskentelevät ammattikuljettajat luotsaavat kuljetukset turvallisesti määränpäähänsä aina Seinäjoen ja Kokkolan talousalueen kuntiin ja minne tahansa Suomessa. Palvelemme mm. teollisuuden, kaupan ja logistiikka-alan yrityksiä unohtamatta kotitalouksia tai pienyrittäjiä. Ota yhteyttä ja kysy tarpeisiisi sopivaa kuljetusta!

Huolellinen suunnittelu on tie onnistuneeseen kuljetukseen

Koko kuljetustapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan aina huolellisesti. Valitsemme parhaat reitit ja aikataulutamme kuljetuksen asiakkaan toiveiden mukaan, kuljetettavan lastin luonne huomioiden. Näin kuljetus on paikan päällä juuri oikeaan aikaan. Tarvitset sitten yksittäistä tai säännöllistä sopimuskuljetusta, olemme käytettävissäsi!

Saatavilla lisäpalveluja

Kuljetuspalveluihimme voidaan sisällyttää myös logistiikkaratkaisut kuten varastointi, tuotepalautukset ja muut lisäarvopalvelut. Rakennamme mielihyvin tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden – tiedustele tarkemminVoit myös lukaista lisää toiminnastamme etusivulta. Toiminta-alueemme ulottuu Seinäjoelta ja Kokkolasta tilauksesta riippuen kaikkialle Suomeen.