Finnkuriiri Oy

Tulosta täältä rahtikirja

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnkuriiri Oy
Runkotie 19
60100 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 2841846-8
Puh: 02 0741 5300

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnkuriiri Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kumppanisi lähetti- ja kuljetustarpeisiin

Finnkuriirin kyydissä tilauksesi kulkee turvallisesti ja luotettavasti. Lähetti, kuriiri, pikakuriiri, logistiset ratkaisut ja muut kuljetukset ovat palvelujamme. Liikumme Seinäjoelta, Kokkolasta ja Tampereelta tarpeen vaatiessa vaikka koko Suomeen ja yhteystyökumppaneidemme kautta minne tahansa maailmassa. Tutustu toimintaamme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Finnkuriiri Oy

Y-tunnus: 2841846-8
Varastotie 9
60100 SEINÄJOKI


Tilaukset/Ajojärjestely:

Puh. 020 741 5300
tilaukset@finnkuriiri.com


Petra Rajamäki / Ajojärjestelijä
Puh. 040 183 1159
petra.rajamaki@huhtalalogistics.com

Sami Niemi / Ajojärjestelijä
Puh. 040 153 2150
sami.niemi@huhtalalogistics.com

Myynti- ja sopimusasiat

Pasi Kontteli
Puh. 0400 814035
pasi.kontteli@huhtalalogistics.com

Laskutus

Senni Kuukka
Puh. 050 477 1773
laskutus@finnkuriiri.com