Seinäjokelaista lähetti- ja kuljetusalan ammattitaitoa 1980-luvulta lähtien

Tavarakuriiri aloitti toimintansa ensimmäisten suomalaisten lähettipalveluyritysten ohella 1980-luvun alussa. Yrityksen historia ulottuu kuitenkin pidemmälle vuoden 1960 alkuun, jolloin Osmo Nuottajärvi aloitti liikennöinnin kuorma-autolla kuljettaen lähinnä soraa ja maa-aineksia. Säiliökuljetukset kuuluivat myös palveluihin 1990-luvulle saakka.

1990-luvun puolivälissä luovuttiin raskaammasta kalustosta ja toiminta keskitettiin kokonaan lähetti- ja kuriiripalveluihin. Yritys muutettiin osakeyhtiöksi v. 1995, ja vuosikymmen oli muutoinkin Tavarakuriirille kasvun aikaa. Kasvu on jatkunut edelleen 2000-luvulle saakka.

Vuonna 1996 siirryimme omiin tiloihimme Roveksen teollisuusalueelle Runkotielle, jossa toimimme edelleen. Olemme lisäksi vuokranneet terminaalitiloja naapurikiinteistöstä. Lähialueella toimivat nykyisin lähes kaikki johtavat logistiikka-alan yritykset.

Tavarakuriiri tänä päivänä on Finnkuriiri Oy

1.7.2017 yhdistimme Tmi Antti.Valkosen Vuorava oy:n ja Tavarakuriiri O.Nuottajärven Finnkuriiri Oy:ksi. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa/kattavampaa palvelua  

Työllistämme n. 30 henkilöä, yhteistyökumppaneiden kuljettajat mukaan lukien. Kalustomme yhteistyöliikennöitsijöiden kanssa on nykyisin 32 yksikköä. Tietoa meistä ja palveluistamme löydät myös etusivulta. Tutustu ja ota yhteyttä!